fbpx

Etusivu-vanha

etkuv1

Se vähän modernimpi tilitoimisto

Palvelemme asiakkaita Raaseporin lähialueella sekä kauempaa etäyhteyksien avulla, niin suomen-, ruotsin- kuin englanninkielellä.

Tarjoamme yrityksille kustannustehokasta sekä nykyaikaista kirjanpito-, palkanlaskenta- sekä toimistopalveluita.
Autamme myös yrityksen tarpeellisten oheistoimintojen kuten ITlaitteiden, nettisivustojen, markkinoinnin yms. hoitamisessa.

Käytämme nykyaikaisia työvälineitä ja ohjelmistoja, jotka tehostavat myös asiakkaittemme liiketoimintaa sekä helpottavat asiakkaittemme arkea.

Noudatamme hyvää taloushallintokäytäntöä sekä Taloushallintoliiton standardeja.
Työskentelemme johdonmukaisesti, suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Kirjanpito

Tarjoamme kustannustehokasta ja laadukasta kirjanpitoa erikokoisille yrityksille.

Ulkoista kirjanpito ammattilaisille

Yritykset ovat kirjanpitovelvollisia. Kirjanpidon järjestämisestä vastaa yrityksen johto. Kirjanpidon voi tehdä itse tai ostaa tilitoimistolta. Esimerkiksi pienten yritysten ei kannata tuhlata voimavaroja kirjanpitoon, koska se on poissa tuottavasta työstä. Toisaalta nykyään monet isot yritykset ulkoistavat kirjanpitonsa, sillä se säästää kustannuksissa.

  • Tarjoamme kirjanpitoa pienille ja keskikokoisille yrityksille. Räätälöimme palvelumme asiakkaan toivomusten, koon ja kehitysvaiheen mukaan. Palvelukokonaisuutta voi joustavasti muuttaa, kun yritys kasvaa tai tarve muuttuu muulla tavalla.
  • Teemme sekä perinteistä että digitaalista kirjanpitoa. Käyttämämme ohjelmistot tehostavat myös asiakkaidemme toimintaa, kun esimerkiksi laskut tehdään sekä ostolaskut saapuvat samalla järjestelmällä kuin kirjanpitokin.
  • Tarjoamme kirjanpidon perusteella tehtyjä kattavia raportteja, jotka auttavat yrityksen pyörittämisessä, esim. visuaaliset BI-raportit.
    Autamme mielellämme myös raporttien tulkinnassa.

Palkanlaskenta

Voime laskea työntekijöidenne palkat, mutta voimme myös opastaa yrittäjää laskemaan omatoimisesti henkilökuntansa palkat, tarjoten jatkuvan tilitoimiston tuen haastavempiin palkkakiemuroihin.

Palkkapäivästä ei voi tinkiä

Yrityksen henkilökunnan palkanmaksun pitää toimia ajallaan.
Jos palkat eivät ole työntekijöiden palkkapäivänä tilillä, henkilökunnan työmotivaatio pienenee. Siksi tinkimättömästi toteutettu palkanlaskenta on menestyksen kulmakiviä.

  • Hallitsemme monia työehtosopimuksia ja tunnemme palkanmaksun muitakin kiemuroita.
  • Voimme tuottaa hyödyllisiä raportteja työsuhteeseen ja työsuhdehistoriaan liittyvistä asioista.
  • Taloushallintojärjestelmämme voidaan integroida erilaisten ajanseurantaohjelmistojen kanssa.
  • Kauttamme saat myös kädestä pitäen koulutuksen, kuinka käyttää verkossa toimivaa ilmaista palkanlaskenta ohjelmistoa, jolla voit laskea omat sekä muutaman työntekijän palkat myös itsenäisesti.
WhatsApp:aa meille